Pixclouds

Grafisch ontwerp

Laat ons zorgen voor uw creatieve ontwerpbehoeften, Logo’s, folders, brochures, advertenties, tentoonstellingen en meer…

Logo ontwerp

Uw logo is een van de eerste dingen die mensen zien als ze uw bedrijf tegenkomen.

Het is belangrijk dat uw logo uw bedrijf op de juiste manier uitbeeldt, een blijvende indruk achterlaat en uw publiek aanspreekt. Het logo is slechts het begin van het ontwikkelen van een kwalitatieve merkidentiteit. Als grafisch ontwerpbureau ontwerpt ons team van creatieve experts ook alle ondersteunende grafische afbeeldingen die nodig zijn, zoals briefpapier, brochures en websites.

Print ontwerp
Breng ontwerpen tot leven met hoogwaardige litho en digitaal drukwerk

We hebben een bank van professionele drukkers in huis die garant staan voor drukwerk van hoge kwaliteit waar u trots op zult zijn. Dit omvat lithografisch drukwerk voor briefpapier en brochures van een merk, maar ook digitaal drukwerk voor marketingacties in kleine oplagen. We combineren de vaardigheden van een creatief grafisch ontwerpbureau met een uitstekende printkwaliteit om een prachtig eindresultaat te leveren.

Huisstijl ontwikkeling

Een sterke merkidentiteit kan een merk helpen om zakelijke doelen en doelstellingen te bereiken en een merk een voorsprong te geven op de concurrentie. Het creëren van een sterk merk vergt knowhow, vaardigheid, inspanning en tijd, maar een goed doordachte merkidentiteit die uniek is en op maat van dat specifieke merk is, zal effectief en efficiënt zijn en het bedrijf helpen groeien.

Een ervaren creatief team dat grafische ontwerpdiensten aanbiedt voor bedrijven om hun merkboodschappen te versterken.

Of je nu een rebranding nodig hebt of gewoon wat promotiemateriaal van hoge kwaliteit wilt produceren, wij zijn een bekwaam grafisch ontwerpbureau met de interne expertise om ontwerpen te maken die indruk maken. Onze grafisch ontwerpers zullen met u samenwerken om ontwerpen van hoge kwaliteit te produceren op basis van uw unieke vereisten. Biedt u de mogelijkheid om uw doelgroep aan te spreken door middel van krachtige visuele ontwerpen.

Wij zijn een grafisch ontwerpbureau dat heel Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en heel Nederland bestrijkt, gespecialiseerd in hoogwaardig creatief ontwerp.