Pixclouds

Visuele identiteit

We hebben veel ervaring in de wereld van het creëren van merken en visuele identiteiten. Met meer dan 14 jaar in de handel en meer dan 190 bedrijfs- en merkidentiteitsprojecten onder onze riem, geloven we dat onze kennis en vaardigheden op dit gebied onverslaanbaar zijn.

Uw merk is uw ambassadeur en het is belangrijker dan ooit om uw merkstrategie goed te krijgen en ervoor te zorgen dat uw merkidentiteit opvalt. Van start-ups tot gevestigde bedrijven, wij kunnen u helpen uw merk te positioneren met unieke waarden en uw verhaal te vertellen met een boeiende tone of voice en een verbluffend merkontwerp. Omdat elk bedrijf anders is, passen we onze aanpak aan om unieke oplossingen te leveren voor elke opdracht, van strategie tot op maat gemaakte, opvallende en gedenkwaardige merken.

Merkdesign dat indruk maakt.

Een merkidentiteit is meer dan alleen een logo – het is hoe een merk eruitziet, klinkt en aanvoelt. Een merk tot leven brengen door middel van creatief merkontwerp dat consistent is op verschillende platforms, dat is onze kracht – van logo-ontwerp, kleurenpalet, typografie, beeldmateriaal en copywriting / tone of voice. We houden rekening met elk detail om boeiende merkidentiteiten te creëren die echt uniek zijn voor elk bedrijf waarmee we werken, gericht op hun specifieke doelgroepen en het behalen van zakelijke doelstellingen.

Een creatieve en flexibele benadering van rebranding.

Rebranding is een aspect van het handhaven van een goede bedrijfsstrategie. We raden bedrijven aan om ten minste om de vijf jaar een merkaudit uit te voeren om de branding relevant te houden voor hun visie, de huidige markt en kansen. Van een eenvoudige vernieuwing van de merkidentiteit tot een volledige herziening, we werken nauw samen met onze klanten om specifieke zakelijke vereisten te begrijpen, en zorgen zo voor de beste merkstrategie voor een betere klantbetrokkenheid en rendement op investering.

Als uw merk moe, aangetast of aan vernieuwing toe is, bent u bij het juiste bureau aan het juiste adres. Pixclouds, een visuele identiteit ontwerpbureau in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en heel Nederland.