Pixclouds

WordPress Webdesign Amsterdam

Wij zijn The Amsterdam WordPress Agency. Als Enterprise WordPress webdesign-specialisten leveren we snelle, flexibele, UX-gerichte, SEO-geoptimaliseerde, veilige en schaalbare digitale ervaringsplatforms die B2B-marketeers in staat stellen om succesvol te zijn.

We zijn een gevestigd, ervaren en een van de toonaangevende WordPress-bureaus in Amsterdam met jarenlange ervaring in het leveren van succesvolle webontwerpoplossingen in meerdere industrieën. Ons team bestaat uit deskundige en creatieve webdesigners, bekwame WordPress-ontwikkelaars, ervaren digitale marketeers en bekwame projectmanagers.

Wij zijn een innovatief WordPress webdesign bureau gespecialiseerd in website design, WordPress ontwikkeling, ondersteuning & onderhoud van WordPress websites. We combineren ontwerp- en technisch talent met een passie voor efficiëntie die grenzen verlegt in gebruikerservaring en webprestaties.

WordPress & Elementor
WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. En met meer dan 5 miljoen actieve installaties en duizenden vijfsterrenrecensies loopt Elementor voorop in WordPress-innovatie.

WooCommerce
Onze eCommerce-oplossingen geven u de mogelijkheid om uw product online te verkopen. We bouwen e-commerce winkels met een hoog conversiepercentage voor bedrijven van elke omvang, die volledig zijn geïntegreerd met uw bestaande systemen en waar klanten gemakkelijk kunnen navigeren.

Op maat gemaakt en sjabloonontwerp
We bieden onze klanten op maat gemaakt webdesign en sjabloonontwerp om aan de specifieke vereisten en het budget van elk project te voldoen. Wij kunnen u voorzien van wireframe mock-ups en een op maat gemaakt ontwerp of een vooraf ontworpen website.

Mobiel geoptimaliseerd
Al onze WordPress-websites zijn geoptimaliseerd om te werken op desktop, tablet en mobiel. Hierdoor bereikt u een veel groter publiek dan ooit tevoren en wordt het u en uw klanten gemakkelijk.

Applicatie-integratie
Het integreren van webapplicaties met uw WordPress-website kan uw online bedrijf helpen groeien! CRM’s, sociale media, e-mailmarketingplatforms en analysetools zijn allemaal geweldige webapplicaties om verbinding te maken met uw site.

Zoekmachinemarketing
Betaald zoeken en SEO zijn noodzakelijke investeringen die een positief effect hebben op uw websiteverkeer en het aantal leads, verkopen en inkomsten dat u binnenhaalt. WP Agency biedt SEM-services die u helpen slagen in betaald zoeken en SEO.