Pixclouds

WordPress website laten maken Den Haag

WordPress webdesign en -ontwikkeling Al onze websites zijn gebouwd met WordPress, een krachtig CMS (Content Management System) dat ongeëvenaarde mogelijkheden biedt. Als ‘s werelds #1 CMS met een marktaandeel van meer dan 60%, is dit het platform bij uitstek, van de kleinste persoonlijke blogs tot toonaangevende merken.

De echte kracht van WordPress is het enorme aantal beschikbare plug-ins. Door de flexibiliteit van het platform kan een website worden gebouwd met een functionaliteit en stijl die bij elk bedrijf past.

Onze benadering van WordPress-webdesign en -ontwikkeling

Helaas zijn niet alle websites gelijk. Alleen omdat een website is ontworpen in WordPress, maakt het deze niet automatisch goed (of slecht). Ze kunnen goed worden gebouwd, en ze kunnen slecht worden gebouwd. Dit geldt voor elke website en elk platform, en met name voor websites die zijn gebouwd met sitebuilders zoals Wix.

Een geweldige website kan alle bedrijven aantrekken die je nodig hebt, dus het is een investering die de moeite waard is. We begrijpen echter dat betrouwbare WordPress-experts moeilijk te vinden zijn en de budgetten krap zijn in den haag, dus we begrijpen ook dat u een website wilt die een goed rendement op uw investering oplevert.

Daarom hebben we een flexibel systeem ontwikkeld waarmee u uw sprankelende nieuwe WordPress-website kunt maken, op uw manier. Wat uw vaardigheidsniveau, budget of niveau van vrije tijd ook is, we hebben een optie die bij u past.