Pixclouds

Huisstijl laten ontwerpen Amsterdam

Pixclouds Huisstijl laten ontwerpen is een full-service bureau dat een scala aan hoogwaardige ontwerp-, marketing- en webservices biedt in Amsterdam.
Met meer dan tien jaar ervaring ontwerpen we innovatieve merken, ontwikkelen we doelgerichte websites, leveren we effectieve communicatie met pakkende teksten en produceren we indrukwekkend drukwerk.

Ontwerpen, creëren & innoveren

Boeiende branding
We hebben een schat aan ervaring als het gaat om het creëren van nieuwe identiteiten en het vernieuwen van bestaande. We begrijpen dat bedrijven schaalbare merken nodig hebben die goed kunnen presteren in verschillende fysieke en digitale omgevingen.

Marketing & communicatie
We zijn trots op het produceren van zorgvuldig overwogen copywriting om de boodschap echt over te brengen aan de doelgroepen van onze klanten. Pixclouds Huisstijl laten ontwerpen biedt ook diensten aan op het gebied van marketing, communicatie, PR, sociale media en reclame.

Ontwerp om af te drukken
We matchen innovatief design met complementaire materialen om geweldig onderpand voor onze klanten te produceren. Ontdek enkele van onze prachtig vervaardigde printontwerpen in ons uitgebreide printportfolio.

Boeiende websites
Wij maken visueel aantrekkelijke, effectieve websites, gebouwd met WordPress. Onze websites zijn gebouwd met de eisen van de klant in gedachten, voldoen aan de nieuwste Google-algoritmen en voldoen aan de AVG.

Hoge kwaliteit fotografie
Fantastisch design en verbluffende fotografie gaan hand in hand. Met ervaring in het fotograferen van eigendommen, mensen, producten en plaatsen, produceren we beelden die aandacht vragen.

Bewegwijzering binnen en buiten
Van een eenvoudig deurbord tot grote bewegwijzering, wij ontwerpen en beheren bewegwijzeringsoplossingen voor onze klanten. Onze ervaring, managementvaardigheden en vertrouwde toeleveringsketens helpen om de productie en installatie zo eenvoudig mogelijk te maken.

We ontwerpen voor een breed scala aan klanten, van grootschalige corporate merken tot lokale bedrijven in Amsterdam. Door teamsamenwerking en klantcommunicatie creëren we merkervaringen die een blijvende indruk achterlaten.