Werkwijze

Plan een vrijblijvende kennismaking met Liwaa en ontdek welke kansen jouw bedrijf kan benutten.

Voordat ik begin met het bouwen van de website, zal ik beginnen met het belangrijkste onderdeel van het proces.luisteren naar wat je nodig hebt.

1- Kennismaken Onderzoek
Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, kan ik uiteindelijk de website creëren die bij je past. Er wordt met een vragenlijst gewerkt die helpt om meer te weten te komen over jou en wat je nodig hebt.De ingevulde vragenlijst wordt besproken in een persoonlijk gesprek of via de telefoon zodat het voor mij duidelijk wordt wat je op je website wilt laten zien.

2- Offerte
In de offerte staan de wensen zoals bij stap 1 besproken en de uiteindelijke prijs op basis van al je wensen. Zo weet je duidelijk van te voren waar je aan toe bent. Mocht je tijdens de ontwikkeling van de website je wensen bijstellen dan hoor je van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo worden verrassingen achteraf voorkomen.

Je hebt besloten dat je door mij een website wilt laten maken, helemaal leuk! Hoe gaan we dan te werk? We hebben dan al een prijs afgesproken en vooraf factureer ik 1/2 van het totaal bedrag.

3- Ontwerp
De ontwerpfase is de meest tijdsintensieve fase, omdat ik het enorm belangrijk vind de look & feel van je site te pakken te krijgen en goed neer te zetten. Nadat er een akkoord is gegeven, ontvang ik graag de materialen die in de website geplaatst moeten worden. Denk daarbij aan een logo, eventuele foto’s en teksten als deze al voor handen zijn.Ik begint met het ontwerp van de front end UI en UX van de website. en ik sturen de oorspronkelijke website ontwerp links naar de klant binnen 7 werkdagen.

4- Development
Zodra de klant tevreden is met de ontwerp van het website, Het is tijd om je site te bouwen! Dit is de technische fase, waar het ontwerp code wordt. Na ontvangst van de nodige materialen ga ik aan de slag met het ontwerp van de website.Begin ik met het ( HTML5 + CSS + Bootstrap + JavaScript ) en (CMS) Of ( PHP & MySQL ) content management systeem development van een concept op basis van die referenties.Ik houden intensief contact met elkaar en je wordt betrokken bij elke stap die genomen wordt om de site te krijgen die je wilt.

5- Testen
Voordat de site ‘live’ gaat, wordt deze onderworpen aan een strenge controle en wordt de gebruiksvriendelijkheid getest om er zeker van te zijn dat alles werkt. Je krijgt al een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van jouw kant worden meegenomen om tot een resultaat te komen waar je tevreden over bent. Geen detail wordt overgeslagen en voordat de site aan de buitenwereld getoond wordt, staan de puntjes op de spreekwoordelijke.

6- Live
Uw nieuwe website wordt eerst in onze testomgeving gemaakt. U kunt hierin op ieder moment meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan uw nieuwe website. Pas wanneer u 100% tevreden bent wordt de website overgezet op de juiste domeinnaam. ik wijzig de website net zo lang totdat u hier 100% tevreden mee bent.Na de testfase wordt de website opgeleverd en van de testomgeving verhuisd naar de definitieve plek.

7- Hosting & SSL (https) beveiligd en domeinregistratie

IK zet uw website live op het gewenste domein. Hiervoor faciliteren ik professionele hosting zodat de beschikbaarheid en performance van de website 24/7 wordt gegarandeerd. Dit doen ik met onze eigen servers in een goed datacenter. ik heb 24/7 monitoring en dagelijkse backups.

8- Afronden

Wanneer de website klaar is en jij tevreden bent . Daarna stuur ik je de laatste factuur met het resterende bedrag, na betaling hiervan wordt de site onder zijn eigen domeinnaam geplaatst naar de definitieve plek.

9- Alle gegevens
Je krijgt van mij alle gegevens en rechten die je wilt hebben. Geen gedoe, gewoon transparant!

10- Training
Ik zal je leren hoe je je site kunt gebruiken. Je kunt inhoud en afbeeldingen bijwerken en zelfs nieuwe pagina’s toevoegen of een blog schrijven.

11- Support
Op elke opgeleverde website leveren ik een jaar gratis support. Dit support moet betrekking hebben op de opgeleverde website.Onder dit support valt het volgende: Bugs oplossen voor website.

Als je in een later stadium meer substantiële veranderingen wil doorvoeren, Wanneer een verzoek complex is en niet onder websupport valt, vragen ik vooraf altijd om jouw akkoord.

Dit valt niet onder website support
…maar hier kunnen we je uiteraard wel bij helpen!

Bijvoorbeeld

– Meerdere wijzigingen
– Redesign
– Toevoegen van CMS-functionaliteiten
– Optimalisaties bestelproces SEO Google, ik bied (SEO) om hoger in Google te komen en Sociale media. ik bied bewezen optimalisatie tools aan om uw website beter gevonden te laten worden.

Uitgevoerd kunnen worden, Je ontvangt vooraf een prijsindicatie en een indicatie van de levertijd. Zodra ons voorstel is geaccepteerd en geaccordeerd, worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd.

Veelgestelde vragen

1- Hoeveel kost een website?

Dit is een logische vraag, maar wel eentje die lastig is om te beantwoorden. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals tijd, functies, type website, het aantal pagina’s.

Wil je een eenvoudige website dat fungeert als je folder op het internet, of wil je een marketingmachine die leads voor je diensten binnenbrengt? Of wil je een kleine webwinkel of een uitgebreide e-commerce oplossing?

De ene site is heel anders dan de andere site, en het niveau van denkwerk en maakwerk ligt ook mijlenver uit elkaar en Hoe minder opties jij kiest en pagina’s voor jouw website, des te goedkoper je uitkomt.

Daarom wil ik graag je budget voor het webdesign project weten voor ik een offerte doe. Weet ik je budget, dan kan ik aangeven welke van je wensen mogelijk zijn binnen het budget, en wat niet.

Ben jij benieuwd hoeveel het kost om jouw droom website te laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op.

Let op: Ik gebruik nooit website templates en themes , alle ontwerp websites zijn helemaal opnieuw gemaakt en Iedere website die wij designen is daarom ook mobiel vriendelijk.

2- Ik weet nog niet wat mijn budget is. Wat nu?

Zonder een budget is het voor mij moeilijk om aan te geven wat ik wel of niet voor je kan doen binnen wat je wilt investeren.

Een budget opstellen, wanneer je niet precies weet wat je doel met de website is, is niet eenvoudig. Ga daarom bij jezelf te rade voor je contact met mij opneemt, en zoek uit:
– wat het doel van de website is.
– wat het je waard is om je doel te bereiken.
– wat je bovengrens is voor het bereiken van het doel.

En probeer aan de hand van deze vragen je budget te bepalen.

3- Kun je onze huidige website vernieuwen of onze onvolledige website voltooien?
Afhankelijk van de situatie is dat mogelijk. Hiervoor moet ik de website van binnen bekijken voor ik een prijsindicatie kan geven. Overigens is het in de meeste gevallen goedkoper om opnieuw te beginnen dan een bestaande website te redesignen of een onvolledige website te voltooien.

4- Moet ik alle inhoud gereed hebben voordat we contact met je kunnen opnemen?
Het is de meest ideale situatie voor de voortgang van de bouw van de website. Maar nee. Ik kan aan de slag gaan door tijdelijke dummy-inhoud te gebruiken terwijl je werkt aan het voltooien van de inhoud. Ik geef je zelfs een overzicht van de inhoud die nodig is, om de zaken gemakkelijker te maken. Dit geeft je richtlijnen voor het type tekst en afbeeldingen dat het beste zou presteren op je website.

5- Hoe lang duurt het om een website te maken?
Elk project is anders, maar gemiddeld duurt een website bouwproject tussen de 2 en 8 weken. Deze tijdslijn kan langer of korter zijn, afhankelijk van hoe snel wordt gereageerd op mijn mails en telefoontjes.

6- Wie is de eigenaar van de opgeleverde website?
Je bent altijd volledig eigenaar van je eigen website. Hoewel ik je niet graag kwijt raak als cliënt, kun je de website altijd verhuizen naar een andere partij. De website is gebouwd in WordPress, en kan daarom worden verhuisd naar bijna elke webhost.