Logo laten ontwerpen Rijswijk

We werken samen met klanten om een enkel Logo laten ontwerpen Rijswijk, Nootdorp, Wateringen, Woerden, logo’s op het hoogste niveau en onderliggende logo’s of een familie van logo-ontwerpen te ontwerpen.

Aangezien een logo meestal het eerste onderdeel is van een groter merk- of huisstijlproject, is het van cruciaal belang om dit vanaf het begin goed te doen.

Logo laten ontwerpen Rijswijk kan een zeer subjectief ontwerpgebied zijn, dus het is van cruciaal belang om een duidelijk begrip te hebben van uw doelstellingen en een goed gedefinieerde briefing.

Voordat we beginnen met het ontwerpen van iets, moeten we u, uw bedrijf, het publiek en de doelstellingen van het project begrijpen.

Het is ook belangrijk om te bepalen voor wie we het logo ontwerpen: dit klinkt misschien vreemd, maar er zijn vaak twee groepen belanghebbenden waarmee rekening moet worden gehouden bij logo-ontwerpprojecten.

Interne belanghebbenden. Het is jouw logo, dus je moet er helemaal weg van zijn.
Uw doelmarkt. Dit zijn de mensen die het logo moet aanspreken.
Een van de lastige dingen van effectief Logo laten ontwerpen Rijswijk is dat deze twee ‘markten’ vaak verschillende ideeën hebben over het al dan niet werken van het logo.

Een goed gedefinieerde briefing helpt iedereen die bij het project betrokken is om te begrijpen wat er nodig is.

Uw uiteindelijke logo in elk formaat dat u nodig heeft.
Er zijn vaak verschillende formaten nodig voor je uiteindelijke logo. Dit kunnen kleur, enkele kleur, grijstinten en omgekeerd zijn.

We kunnen ook gestapelde en horizontale opties voorstellen, en extra mogelijkheden met of zonder straplines enzovoort.

Wij leveren al uw bestanden als vectoren, PDF’s, JPG’s en PNG-versies.

Zodra dit is gebeurd, is er ook de mogelijkheid om een basisstijlgids te laten invullen om aan te geven hoe uw logo moet worden gebruikt.