Webshop laten maken Delft

Wij ontwerpen en bouwen prachtige webshop laten maken Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker, Schipluiden, Berkel en Rodenrijs. Met standaard, voorraad- en klantenbeheer, gerelateerde producten, kortingscodes en alle andere functies die u van een e-commerce contentmanagementsysteem mag verwachten.

Elke webshop laten maken Delft die we maken, is ontworpen en gebouwd door ons team van vriendelijke webdesigners en er is geen limiet aan het aantal categorieën of producten dat u online kunt verkopen. We bieden een reeks off-site betalingsgateways waaruit u kunt kiezen.

Wanneer uw website live is, heeft u volledig contentbeheer, zodat u uw website kunt updaten wanneer u maar wilt en bieden wij technische ondersteuning voor de levensduur van uw website.

RESPONSIEVE
Responsieve websites zorgen ervoor dat een site zich kan aanpassen aan verschillende schermformaten, zodat u elke bezoeker de best mogelijke ervaring kunt bieden.

VOLLEDIG CONTENTBEHEER
U kunt uw site updaten wanneer u maar wilt en we bieden ook technische ondersteuning gedurende de levensduur van uw website.

EEN KEUZE AAN BETALINGSGATEWAYS
We bieden een scala aan off-site betalingsgateways, waaronder Stripe, PayPal en iDEAL.

GEEN TRANSACTIEKOSTEN
We brengen niets in rekening op basis van de niveaus van uw verkopen, in tegenstelling tot sommige e-commercesystemen. Houd er rekening mee dat de kosten voor de betalingsgateway los staan van onze kosten.

KORTINGSCODES
Maak kortingscodes aan om te gebruiken binnen je marketing. Een geweldige e-commercefunctie die ook kan worden gebruikt om herhalingstransacties aan te moedigen.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN
We bieden een onbeperkt aantal pagina’s, categorieën en producten met ons e-commerce webdesignpakket. Plus onbeperkte bandbreedte.