Website laten maken Alkmaar

Website laten maken Alkmaar, Haarlem, Heerhugowaard, Schoorl, Schagen, Den Helder bieden een uitgebreid scala aan diensten voor al uw vereisten voor het ontwerpen van websites.

Van een volledig nieuwe site, tot een herontwerp, het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid of doorlopende ondersteuning voor een bestaande site, wij hebben de oplossing voor u.

We gebruiken nooit sjablonen, we ontwerpen altijd helemaal opnieuw, zodat elke klant een op maat gemaakt ontwerp krijgt, specifiek ontworpen naar hun eigen vereisten.

Wij zijn van mening dat elke website alle elementen moet bevatten die u nodig heeft om uw site te maken; Gemakkelijk te vinden, eenvoudig te gebruiken, intuïtief te navigeren, snel te laden en het moet consistente gebruikerservaringen bieden in de belangrijkste browsers en apparaten.

We beginnen het ontwerpproces van de website met pen en papier en brengen onze schetsen vervolgens over in een ‘site mock up’, een nauwkeurige grafische weergave van hoe de voltooide site eruit zal zien. Er wordt niets doorgegeven aan het ontwikkelingsteam totdat het ontwerp is overeengekomen en iedereen tevreden is.

We ontwikkelen sites met behulp van WordPress, Squarespace, Shopify en AngularJS2+. We zetten eerst het raamwerk van de site op en gaan vervolgens verder met het ontwikkelen van de functionaliteit op basis van functies per functie. Zodra de ontwikkeling is voltooid, testen we op alle belangrijke browsers en slimme apparaten.