Website laten maken Groningen

Wij bouwen en website laten maken Groningen, Assen, Leeuwarden, Harlingen, Winschoten moderne en goed uitziende websites die goed scoren in zoekmachines.

We doorlopen een op maat gemaakt website laten maken Groningen van begin tot eind van uw project en bieden op maat gemaakte webpagina’s die uniek zijn voor uw vereisten.

Dat maakt ons een uiterst flexibel en wendbaar bedrijf dat klaar staat om projecten aan te nemen, groot of klein.

Ons creatieve website laten maken Groningen optimaliseert de reis van uw klant en maximaliseert de prestaties op elk contactpunt.

Uw website moet gebruiksvriendelijk zijn (UI/UX), toegankelijk zijn volgens industriestandaarden en een ervaring van wereldklasse bieden op elk apparaat dat uw klanten gebruiken.

Standaard website
Onze standaard websites zijn gebouwd op WordPress. Ze zijn dus volledig responsief, rijk aan functies en geven u een solide basis om uw bedrijf te starten.

Zakelijke website (MKB)
Dit is zonder twijfel ons meest populaire websitepakket voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het geeft meer design en flexibiliteit dan onze standaard website. We werken nauw met u samen om inzicht te krijgen in uw bedrijf en wat u met de website wilt bereiken.

Business Pro Website
U tilt uw website naar een hoger niveau met geavanceerde functies zoals boekingssystemen, klantengebieden en lidmaatschapsplannen.